Bestuurswissel Tiger ZwevegemDeerlijk

Beste clubleden,
Met deze mededeling kondigen wij  aan dat we binnen het bestuur van Tiger ZwevegemDeerlijk een beperkte rolwissel zullen doorvoeren. Na 2 jaar voorzitterschap zal Yoeri Paesschesoone, omwille van professionele redenen,  een minder prominente rol spelen binnen alle geledingen van de club. Hij zal met enthousiasme de taak als ondervoorzitter op zich nemen. De focus van Yoeri zal zich vanuit deze rol meer toespitsen op de verdere uitbouw van de jeugdwerking, Public Relations en de website. Jan Dierick zal het voorzitterschap op zich nemen en zich aansluiten bij de sportieve cel van de seniorploegen, Mario Coudyser (Zaalplanning, kalenderverantwoordelijke, cluborganisatie, PR) wordt onze nieuwe secretaris. Kris De Pelsmaeker (boekhouding – budget) blijft onze penningmeester. Verder blijven Rik Devos (Tiger One – Sportief verantwoordelijk Fanion teams, voorzitter sportraad Deerlijk)  , Hugo Pauwels (financiële administratie – bar – activiteiten Deerlijk) , Nico Decroix (Activiteitenkalender, recrutering jeugd, recreanten, Sportieve cellen) en Frédéric Bouckaert (jeugdcel – stages)  nog steeds met volle passie deel uit maken van het bestuur. Geert  Van Hauteghem (Tiger One – Fakturatie) blijft adviserend lid van de algemene vergadering. We zijn ervan overtuigd dat deze beperkte wissel,  in de aanloop van het nieuwe seizoen, de continuïteit van de club verder zal verzekeren.
Het bestuur.
Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Vul uw email adres in aub

Doe mee met 115 andere volgers

update verslagen

02/05 : Two

HOOFDSPONSOR
VIPSPONSOR
VIPSPONSOR
VIPSPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
Sinds de start :
  • 649,983 Bezoekers
Hexia Tweets
STARTEN MET BASKET DOE JE HIER !!!