Hexia One speelt vanavond onder nieuwe coach met een vernieuwd team en een nieuw logo.

De fanionploeg van basket ZwevegemDeerlijk was vorig seizoen pas op de voorlaatste speeldag zeker van een verlengd verblijf in tweede landelijke. “Het eerste jaar in de landelijke reeks was zwaar” verduidelijkt Jan Dierick. De voormalige secretaris volgde in het tussenseizoen Yoeri Paesschesoone op als voorzitter, die nu omwille van drukke werkzaamheden de rol van ondervoorzitter op zich heeft genomen.  “Nadat we met de titel en de provinciale beker de dubbelslag gerealiseerd hadden, beleefden we een heel wisselvallig seizoen. De overstap van eerste provinciale naar tweede landelijke was een zware dobber. De resultaten vielen tegen en eind December werd trainer-coach Jan Huyghebaert bedankt voor bewezen diensten. Guy De Cleer werd bereid gevonden om tot het einde van het seizoen te depanneren en de ploeg in tweede landelijke te houden. Hij is ook geslaagd in die opdracht en daar zijn we hem ook heel erkentelijk en dankbaar voor. De sportieve cel zat ondertussen niet stil en heeft voor het komende seizoen een grotendeels nieuwe ploeg samengesteld”, aldus de kersverse voorzitter.

Franky Deprez die hier jaren geleden nog aan de slag was bij de toenmalige derde nationaler Brother Deerlijk, is onze nieuwe trainer-coach. Vier spelers vertrokken terwijl Jeroen Vermote door werkomstandigheden besliste om de basketschoenen aan de haak te hangen. Maar hun vertrek hebben we goed kunnen opvangen. Met vijf vertrekkers en evenveel nieuwkomers hebben we een sterk vernieuwd team. De voorbereiding was, vanwege enkele afwezigheden, niet ideaal, maar we zijn er niettemin van overtuigd dat we voldoende gewapend zijn voor een rustig seizoen in tweede landelijke”, voegt Rik Devos er nog aan toe.

Screen Shot 2016-09-03 at 11.51.24Na 3  mooie samenwerkingsjaren met telecommunicatiespecialist TIGER haalde de club met HEXIA appartementen een nieuwe hoofdsponsor binnen. “Het professionele karakter en de huiselijke, familiale sfeer van de projectontwikkelaar HEXIA appartementen gaan perfect hand in hand met de waardes die de Basketclub  hoog in het vaandel voert”, aldus zaakvoerder John Vandekerckhove. “Zoals het bestuur mij wist uit te leggen biedt de club  enerzijds een sterke jeugdopleiding met hoge sportieve ambities en anderzijds toch een huiselijke sfeer waar het gezellig vertoeven is en iedereen zich goed voelt.” Al knipogend voegt John Vandekerckhove er nog volgende aan toe : “Wist je trouwens dat Hexia de Griekse godin is van bouwkunst, gastvrijheid en huiselijk haardvuur”  Het bestuur is de nieuwe sponsor zeer dankbaar en om kennis te maken kan je op de foto alvast één van de vele realisaties (gelegen in Stasegem) zien van HEXIA appartementen (www.hexia.be) .

Vanavond (3/9) speelt Hexia One haar eerste thuis competitiewedstrijd om 20u30 tegen Falco Gent in de Gaverhal. “Alle supporters meer dan welkom om kennis te maken met de nieuwe ploeg, coach en logo“, aldus sportieve managers Rik Devos en Geert Van Hautegem.

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Vul uw email adres in aub

Doe mee met 115 andere volgers

update verslagen

02/05 : Two

HOOFDSPONSOR
VIPSPONSOR
VIPSPONSOR
VIPSPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
Sinds de start :
  • 649,964 Bezoekers
Hexia Tweets
STARTEN MET BASKET DOE JE HIER !!!