Graag nog even jullie aandacht voor onze wijnverkoop.

Het welslagen van deze actie is voor een belangrijk gedeelte afhankelijk van de inzet van de spelers en speelsters (en hun ouders) zelf! Spreek familie en vrienden aan, haal je allerbeste verkoopstechnieken boven en probeer zoveel mogelijk flessen te verkopen.

We hebben dat geld echt nodig!

Gelieve je bestelling ten laatste VRIJDAG 8 DECEMBER af te geven aan je trainer of ploegafgevaardigde of iemand van het bestuur zodat we alles kunnen regelen voor de afhaling van de wijnen op vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2017 bij Wijnen Lippens, Otegemstraat 192 in Zwevegem. Betalingen worden best geregeld via overschrijving op rekeningnummer BE22 3630 4707 4847.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.