Dit jaar hebben we 5 ploegen (U12B – U12A – U17 – U19) die in dit mooie tornooi zullen aantreden. U12B speelt een mini tornooi op 29 december in Deerlijk. U12A – MU17 – WU19  nemen deel aan internationaal tornooi waar ze tegen buitenlandse ploegen uitkomen .

Ook dit jaar hebben we veel helpende handjes nodig tijdens deze 3-daagse. Er werd een planning opgemaakt die alle taken in kaart brengt. Door op de taken te klikken kan u zich makelijk opgeven om wat ondersteuning te bieden (Tafeloffcial, Bar, Catering).  KLIK HIER OM NAAR DE PLANNINGSPAGINA TE GAAN.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.