Het is aftellen geblazen naar onze TOPAVOND.

Komende zaterdag hebben we ons evenement ‘Bied en Geniet met 3BUTE’. Een avond vol sfeer en ambiance waar we terug een aantal mooie loten veilen voor goede doel. Foto Usain Bolt, foto Dennis Rodman, foto Luc Devos, shirtje Peter Sagan, shirtje Stoffel Vandoorne allen gesigneerd. Maar er zijn ook nog een aantal specialekes dus zeker komen. Kaarten zijn nog steeds te verkrijgen.

 

Dank aan Petit Comitée, Dieter Desmet, Benoit Denoulet, Stefaan Missiaen, coach Hexia One, Ladbrokes, Matthias Merlin, Dieter Mondy, Steven Heytens, Grote Post Oostende, Kinepolis Kortrijk, BMW Monserez, DJ Magister.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.