Hexia TWO naar halve finale Beker van West-Vlaanderen

Heel sterke prestatie van onze 2de ploeg. Dikke proficiat aan de gasten.

2018-03-04 Basket Sijsele Three (+5)-Hexia ZwevegemDeerlijk Two 54-64

In de kwartfinale van de provinciale beker tegen het sterke Sijsele Three (aangevuld met Vandewalle en Louis Daniels van het fanionteam, autoritair leider in Top Divion Men 2) maakte Hexia (versterkt met David Denoulet en Berend Desmet van Hexia One) de vijf punten voorgift al in de openingsminuut ongedaan met driepunters van Deman en Feyers (6-5). Bij de thuisploeg kwam enkel Vandewalle tot scoren in het openingsquarter. De 10 punten van de aalvlugge guard zorgde voor een 15-13-stand na de eerste tien minuten. Hexia vond in de tweede periode vlotter de weg naar de korf. Halfweg stond het 27-34. Sijsele was niet van plan om zich zomaar naar de slachtsbank te leiden en maakte na de rust zijn achterstand ongedaan. Bij 44-44 was alles te herdoen maar Hexia kon aan het slot van het derde quarter nog twee belangrijke scores aantekenen via Ottevaere en Desmet (44-48). Sijsele had het in het slotquarter moeilijk met de stugge defense van de bezoekers en was offensief teveel afhankelijk van Sarlet. Hexia rook de zege, bleef geduldig de juiste optie kiezen en liep in de slotfase verder weg. (54-64). Met deze overwinning plaatst Hexia zich voor de halve finale. Die wordt op 4 mei om 19 uur in de Lange Munte Kortrijk gespeeld tegen RHK Oostende , de leider in eerste provinciale.

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

HOOFDSPONSOR
VIPSPONSOR
VIPSPONSOR
VIPSPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR

Vul uw email adres in aub

Doe mee met 126 andere volgers

Sinds de start :
  • 743.942 Bezoekers
STARTEN MET BASKET DOE JE HIER !!!