2019-03-09 Hexia ZwevegemDeerlijk One-Bent Merkschoenen Waregem Two 62-60

Hexia startte prima in deze derby, heerste onder de borden en kon snel een kloof slaan. Via 9-2 evolueerde de score naar 22-10. Zowel offensief als defensief zat het snor bij de thuisploeg die tijdens het tweede quarter op zijn elan door ging en halfweg leidde met 40-22. Na de rust waren de rollen omgekeerd. De motor stokte bij Hexia en Waregem vocht terug tot 48-43 met nog 10 minuten te gaan. Tijdens het slotquarter was de suspens compleet. ZwevegemDeerlijk kwam maar met mondjesmaat meer tot scoren en de bezoekers slopen beetje bij beetje dichterbij onder impuls van Tim Bruyneel. Waregem rook zijn kans en kwam in de slotminuut voor de allereerste keer op voorsprong (59-60). Net voor het eindsignaal zorgde David Denoulet (ex-Waregem) met een bom alsnog voor euforie bij de thuisploeg.

Quarterstanden: 22-10/40-22/48-43/62-60.

Hexia ZD: D. Denoulet 12, Vanooteghem, B. Denoulet 3, Deprez 5, Byttebier 8, Deconinck, Feyers, Van Exem 6, Dewaele 16, Sabbe 6 en Hanssens 6.

BM Waregem: Feyers 8, Marreel 5, Delfosse, Marcou 3, Vynckier, Catteeuw 7, Bruyneel 23, Bettens, Plant, Vansteenkiste 6 en Desmet 8.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.