Zomerdorp 28 juni in Sint Denijs – ten voordele van onze club.

Op vrijdag 28 juni baat Basket ZwevegemDeerlijk éénmalig zomerdorp uit in St Denijs (Zwevegem). Net voor het verlof zorgen we voor een gezellige muzikale avond met origineel Streetfood en hippe dranken. De bedoeling is om zoveel als mogelijke alle mensen die verbonden zijn met Basket ZwevegemDeerlijk daar aanwezig te krijgen ter ondersteuning van onze club. Inkom is volledig gratis. De avond zal muzikaal opgevuld worden met de mooiste kleinkunstnummers uit de vlaamse en nederlandse scene, en rond 21u00 is er een gastoptreden van Sommerby die zijn TRY-OUT zal brengen voor het grote publiek. Het petit comité zal instaan voor de catering ondersteund door alle bestuursleden. Ideaal om bij te praten en na te keuvelen over het voorbije en toekomstige seizoen, maar vooral perfect om het verlof in te zetten ! Zorg dat je erbij bent !

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

HOOFDSPONSOR
VIPSPONSOR
VIPSPONSOR
VIPSPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR

Vul uw email adres in aub

Doe mee met 121 andere volgers

Sinds de start :
  • 721.056 Bezoekers
STARTEN MET BASKET DOE JE HIER !!!