Tornooien

Afgelopen weekend hebben onze U16A en U12A deelgenomen aan een tornooi.

De U12A nam deel aan tornooi in Sint-Niklaas en won dit tornooi. Dikke proficiat aan de gasten met het goud en de beker.

De U16A nam deel aan internationaal tornooi van Wibac (Gerolsteiner tornooi). Dit tornooi speelde zich af over 2 dagen. Zaterdag hadden we 3 wedstrijden die alle drie gewonnen werden. Er werd gewonnen tegen Team Flex (USA) met 32-23, tegen Aalst (BEL) met 21-38 en tegen Brentwood Fire C (UK) met 21-42. Op zondag om 8u moesten we dan halve finale spelen tegen Brentwood Fire A(UK). Na spannende match was het met nog 15 seconden spelen 25-23 voor Brentwood. Onze laatste aanval werd foutief gestopt waardoor we nog 2 vrijworpen kregen. Eerste vrijworp viel binnen, 2de werd gemist waardoor we wedstrijd nipt verliezen met 25-24. Ook in de andere halve finale werd het heel spannend. Zelfde scenario zoals bij ons tussen Basket at Sea (BEL) en Locomotief Rijswijk (NED). Net voor einde wedstrijd staat Rijswijk 2 punten voor en maken ze de fout waardoor Basket at Sea naar de vrijworplijn mag, beide shots gaan binnen en dus verlengingen met golden goal. Uiteindelijk wint Basket at Sea vanop de vrijworplijn met het kleinste verschil 35-34. De kleine finale tegen Locomotief Rijswijk (NED), ploeg die speelt in eredivise waar 14 beste U16 ploegen van Nederland spelen, werd dan terug winnend afgesloten met 35-33. Zo was een mooie 3de plaats op dit internationaal tornooi een feit. Super gedaan jongens.

Hieronder wat foto’s van beide ploegen.

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

HOOFDSPONSOR
VIPSPONSOR
VIPSPONSOR
VIPSPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR

Vul uw email adres in aub

Doe mee met 126 andere volgers

Sinds de start :
  • 743.942 Bezoekers
STARTEN MET BASKET DOE JE HIER !!!