Inschrijven SHOT trainingen

Vanaf maandag 25/08/2014 17.45 u tot 18.45 u starten we terug op met de SHOTTRAININGEN voor “HOGE DOELEN” in het sportpunt te Zwevegem.  (Coach Freddy)

Vanaf woensdag 03/09/2014 13.15 u tot 14.15 u starten we terug op met de SHOTTRAININGEN voor “LAGE DOELEN” in de Gaverhal te Deerlijk.  (Coach Stijn)

Deze trainingen staan open voor iedereen van onze club, die op de hoge doelen speelt. Het aantal inschrijvingen is echter beperkt tot 20 deelnemers.   Het is een wekelijks gebeuren! Wij vragen hiervoor enkel een extra bijdrage van 25,00 € voor het ganse seizoen. ( snel gerekend circa 35 extra-trainingen)

Wij organiseren deze trainingen omdat elke deelnemer een betere shooter zou worden, dan hij nu al is.   Deze training moet beschouwd worden als een aanvulling op uw ploegtrainingen en NIET als een vervangende training van uw ploegtrainingen.

Gezien wij van elke deelnemer een bepaald engagement verwachten, kunnen we niet eisen dat iedereen elke training aanwezig is, maar het is evenmin de bedoeling dat iedereen daar vrij in en uit kan aan deelnemen. Wij verwachten van iedere deelnemer een zekere studieplanning, zodat dit engagement kan nagekomen worden.

Inschrijven hiervoor kan vanaf heden via onderstaande pagina, maar vergeet niet de extra bijdrage 25 € te betalen (Rekeningnummer : BE 50 0688 9609 4818) , want alleen deze spelers zullen toegelaten worden. (beperkt tot 20 deelnemers)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

HOOFDSPONSOR
VIPSPONSOR
VIPSPONSOR
VIPSPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR
VIP SPONSOR

Vul uw email adres in aub

Doe mee met 126 andere volgers

Sinds de start :
  • 738.242 Bezoekers
STARTEN MET BASKET DOE JE HIER !!!