Laatste nieuws:
  1. 5-OUT: “Hard blijven trainen !”
  2. 5-OUT: “Ik ben blij dat iedereen binnen onze club zich kan ontwikkelen op zijn of haar niveau”
  3. Wedstrijdverslagen 10/10-11/10
  4. Wedstrijdverslagen 03/10 – 04/10
  5. 5-OUT: “Teamspirit is bij ons steeds aanwezig”

We willen alle sponsors van harte danken voor hun financiële bijdrage en het vertrouwen in onze club.

De basketclubs  Zwevegem en  Deerlijk bestaan samen meer dan 100 jaar. Meer dan 100 jaar inzet van vele tientallen belangeloze vrijwilligers. Trouw blijvend aan onze visie om de eigen jeugd op een professionele en gezond sportieve manier te bekwamen in én te laten genieten van de basketsport !

Naast de vele sportieve successen uit onze vorige projectperiodes kunnen we terugblikken op de opleiding van honderden jonge basketspelers, met uitstraling tot ver over de gemeentegrenzen. Ons fors gestegen ledenaantal is hier een mooi resultaat van.

Meer dan 100 jaar evolutie ook – organisatorisch, sportief, extra sportief, financieel.

Inmiddels hebben beide clubs de handen in elkaar geslagen en zijn we geëvolueerd naar een gerespecteerde basketbalclub op sportief en organisatorisch vlak, gekend voor zijn professionele jeugdwerking én gerespecteerd voor zijn teamgeest en fairplay uitstraling.

We blijven ambitieus en kijken dan ook vooruit met de start van een nieuw project. Speerpunt van ons Nieuw Project slaat zowel op de uitbouw van een landelijke jeugdploegwerking met kwalitatieve opleidingen als op de verdere promotie van onze senioren. Dit moet uitmonden in een nog professionelere jeugdwerking met continue doorstroming van eigen jeugd naar de eerste ploeg. Dit met behoud van de focus op onze waarden voor de ontwikkeling van een gezonde sportieve persoonlijkheid.

Voor de verdere uitbouw van dit project en dus om onze sportieve ambities te realiseren, is een stabiele lange- termijnfinanciering nodig om ook financieel sterk in de schoenen te blijven staan.

Het is daarbij onze doelstelling om als sportvereniging de basketbalsport voor iedereen toegankelijk te blijven houden via een aanvaardbaar lidgeld en toch onze professionele kwalitatieve ambities waar te maken.

Uw bedrijf of zaak kan ons hierbij helpen.

U kan investeren in een sportclub met hoge sportieve en kwalitatieve ambities, gekoppeld aan een sociaal engagement naar de jeugd.

Steeds bereid tot verdere toelichting tijdens een kennismakend gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier.

CLUBSPONSOR

Print

VIP SPONSORS

dujardin_250250wevegemshopping_250_250 

LOGISTIEKE SPONSORS

bouncewear_250_250

SHIRTSPONSORS – BORDSPONSORS

krismaes_250250vives_250250tfrietje_250250devriese_250250wiels_250250

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin