[googleapps domain=”docs” dir=”spreadsheets/d/e/2PACX-1vR1Y-SiXWGp28gnMV64Pzytb5CXfcuhSjF0uv7l0taomDV6kJeZU-h50Bs58xlcUdtdh_CcVCHT64ir/pubhtml” query=”widget=true&headers=false” /]

2019-02-03 Hexia ZwevegemDeerlijk One-BBC Houtem 69-55

Hexia kwam 0-5 achter, maar stelde daarna meteen orde op zaken (17-10). In de tweede periode bouwde de thuisploeg de voorsprong verder uit. Na de rust (41-21) naderde Houtem even tot 43-30, maar Pieter Van Exem zzorgde met drie driepunters op rij weer voor meer ademruimte. Hexia kwam een 30-tal punten voor, leidde in het slotquarter met 69-42 maar zag de Oost-Vlamingen in de laatste minuten nog een 0-13 plaatsen (69-55).

Quarterstanden: 17-10/41-21/61-35/69-55.

Hexia: D. Denoulet 5, Vanooteghem, B. Denoulet 3, Deprez 4, Byttebier 7, Deconinck 6, Van Exem 17, Feyers, Dewaele 3, Sabbe 16 en Hanssens 8.

2019-02-03 Hexia ZwevegemDeerlijk Two-Basket Crelan Kortrijk 70-63

Een voltallig Hexia had nog een en ander recht te zetten na de pijnlijk verloren wedstrijd uit de heenronde. Tijdens de eerste helft speelden de ploegen haasje-over. Halfweg stond het 31-32. Crelan dicteerde de wet in de derde periode en kwam zo 48-56 voor. Hexia sloeg in het slotquarter keihard terug met 6 driepunters, waarvan 3 van de 16-jarige Tiebe Coudyser. Zo werd het nog een mooie 70-63-overwinning.

Quarterstanden: 15-14/31-32/48-56/70-63.

Hexia: Feyers 3, Herpoel 10, Ottevaere 3, E. De Smet 11, R. De Smet 6, D. De Smet 9, Deman 7, Noppe, Decorte 3, Impe, Lowagie 6 en Coudyser 12.