[googleapps domain=”docs” dir=”spreadsheets/d/e/2PACX-1vTJH2piNGhjEZ7WfEpR0b2HmIkK2m2nZ3opl8lIoF5nwwT7bZzVRU6Smzg_QJoKtPST9vkNWhz0bRC5/pubhtml” query=”widget=true&headers=false” /]

Gisteren hebben we terug een primeur met onze fusieclub verkregen. Onze U16 jongens hebben met 76-74 hun bekerwedstrijd gewonnen tegen Antwerp Giants. Hierdoor komen ze bij de laatste 8 ploegen in de Beker van Vlaanderen, als enige West-Vlaamse ploeg. Tot heden hebben we nog nooit een ploeg gehad die zo ver geraakte in de Beker Van Vlaanderen. Dikke proficiat aan coach en spelers. In de kwartfinale nemen ze het op tegen Zottegem.

Gisteren hadden we ook onze nieuwjaarswedstrijd op het programma staan. We moesten maar nipt de duimen leggen na 2 verlengingen tegen de eerste in de stand Latem-De Pinte. De aanwezigen werden dus getrakteerd met een spannende match wat natuurlijk altijd leuk is. Bedankt aan alle aanwezigen en aan onze DJ Geert De Smet.

Onze drie andere seniors ploegen konden hun wedstrijd winnend afsluiten. Hierdoor staat onze Two comfortabel op de zesde plaats in 1ste Provinciale. Onze Three staan ondertussen op een mooie 3de plaats in 4de Provinciale C. Onze Four doet nog beter en blijft ongeslagen aan de leiding gaan in 4de Proviciale A.