Wedstrijdverslagen 05/11-06/11

LAMETT DEERLIJK-ZWEVEGEM ONE

Remant Basics Melsele-Beveren Two-BC Lamett Deerlijk-Zwevegem One 46-97

Lamett kwam snel 4-13 voor maar op het einde van het openingsquarter was Melsele genaderd tot 20-22. Het was de laatste stuiptrekking van de thuisploeg. DZ scoorde aan de lopende band en kon gaan rusten met een 27-45-voorsprong. Tijdens de tweede helft werd het verschil alleen maar groter. Lamett beëindigde de match met 15 driepunters en 6 spelers in de dubbele cijfers. Het enige minpunt was het uitvallen van Robbe Vanderbrugghen, die voor enkele weken aan de kant zal moeten blijven.

Quarterstanden: 20-22/27-45/34-66/46-97.

Speelden: Catteeuw 16, Herpoel 3, Denoulet 11, Marcou 15, R. De Smet 6, E. De Smet, Termonia 10, Boudry 11, R. Vanderbrugghen 2, Lowagie 9 en Van Eecke 14.

LAMETT DEERLIJK-ZWEVEGEM TWO

Basket Avelgem One-BC Lamett Deerlijk-Zwevegem Two 57-63

Lamett (zonder Vandemeulebroucke) opende snedig en bouwde onder impuls van Lefebvre en Bouckaert onmiddellijk een mooie voorsprong uit. Via 0-6 evolueerde de score naar 11-24. Avelgem naderde even (16-24), maar halfweg leidde Lamett nog altijd comfortabel (26-39). Halfweg het derde quarter stond het zelfs 32-50. Daarna bakte DZ er nog weinig van. Avelgem knaagde aan de achterstand en had op 2 minuten van gedaan (52-55) weer uitzicht op de zege. Lamett liet echter niet begaan en haalde het uiteindelijk met 57-63.

Quarterstanden: 11-24/26-39/44-51/57-63.

Speelden: Dekoker 3, Lefebvre 15, De Pelsmaeker 2, Bouckaert 10, Impe 10, Debeerst 7, Noppe 8, Ottevaere 8, De Frenne en De Baere.

LAMETT DEERLIJK-ZWEVEGEM THREE

Basket Avelgem Two-BC Lamett Deerlijk-Zwevegem Three 79-73

Spannend van begint tot einde waarbij Lamett meestal de leiding had maar nooit een definitieve kloof kon slaan. Met een 60-65-stand op het scorebord en nog anderhalve minuut te gaan, stak DZ de hand uit naar de overwinning maar Avelgem sleepte nog verlengingen uit de brand. Lamett kon geen vuist meer maken in die extra tijd.

Quarterstanden: 13-16/31-30/44-50/66-66/79-73.

Speelden: Mullie 8, Q. De Rore, Vandenbogaerde 11, Staelens, Parmentier, Coucke 19, Vanwolleghem, Desplechin 3, Vandebuerie 9, S. Vanderbrugghen 8 en De Frenne 15.