Wedstrijdverslagen 08/01-09/01

ZwevegemDeerlijk ONE

Basket ZwevegemDeerlijk One-House of Talents Kortrijk Spurs Three 88-58

ZD kende de beste start (5-0) maar de Spurs namen met drie bommen van Bevernage het commando over (5-10). De thuisploeg liet niet begaan en hees zich weer op gelijke hoogte. Het bleef gelijkopgaand maar in het zicht van de rust kon ZD toch een kleine voorsprong uitbouwen (45-37). De bezoekers naderden nog even tot 48-41 maar moesten daarna definitief de rol rollen. Halfweg het slotquarter leidde ZD al met 77-46. Het werd uiteindelijk 88-58.

Quarterstanden: 21-19/45-37/65-46/88-58.

Speelden: Feyers, Herpoel 2, Denoulet 2, Marcou 12, R. De Smet 3, E. De Smet 8, Sabbe 25, Catteeuw 9, Vanderbrugghen 4, Lowagie 7 en Desmet 16.

ZwevegemDeerlijk TWO

Basket ZwevegemDeerlijk Two-House of Talents Kortrijk Spurs Four 53-74

ZD kon enkel in het openingsquarter gelijke tred houden met Kortrijk. Daarna namen de Spurs de partij in handen. De thuisploeg kreeg geen vat op Van Landuyt en Vandaele (respectievelijk 34 en 20 punten). Na de rust (33-45) konden de bezoekers de voorsprong verder uitdiepen.

Quarterstanden: 21-22/33-45/42-64/53-74.

Speelden: De Winter 2, De Pelsmaeker 6, Vandenbogaerde 5, Coudyser 3, Bouckaert 8, Impe 8, Debeerst 7, Noppe 7, Vandemeulebroucke 1, Vanderbrugghen 6 en De Frenne.

ZwevegemDeerlijk THREE

Basket ZwevegemDeerlijk Three-KB Oostende Bredene Basket@sea One 55-57

Spannende partij van begin tot einde. ZD stak in het slotquarter de hand uit naar de overwinning (53-48), maar de kustjongens gingen toch met de overwinning aan de haal.

Quarterstanden: 14-17/30-31/43-43/55-57.

Speelden: Van Doorne, Q. De Rore 3, Boone 4, Ryckoort 2, X. De Rore 17, Vandebuerie 4, Opsomer 11, Desplechin 12, Parmentier 2, Verschelde en De Baere 2.