Wedstrijdverslagen 22/10-23/10

LAMETT DEERLIJK-ZWEVEGEM ONE

BJM-Gembas Knesselare One-BC Lamett Deerlijk-Zwevegem One 70-74

In een goedgevulde zaal (supporters- en sponsorswedstrijd) was Lamett (zonder Denoulet en Sabbe) snel op achtervolgen aangewezen. Via 13-4 en 22-9 werd het openingsquarter afgesloten bij 24-14. De tweede periode bracht aanvankelijk geen beterschap (39-25), maar in het zicht van de rust kon DZ toch wat milderen (41-32). Een ‘herboren’ Lamett stelde in het derde quarter orde op zaken. De verdediging sloot als een bus en aanvallend liet de ploeg enkele mooie collectieve acties zien. DZ hees zich zo naast en over de verbouwereerde thuisploeg (48-52). Knesselare liet niet begaan en zo stond het 57-56 met nog 10 minuten te gaan. De thuisploeg stak bij 68-62 de hand uit naar de overwinning maar dat was zonder Jakob Marcou gerekend. Hij bracht met twee bommen de stand weer in evenwicht en faalde in een spannende slotfase niet van op de vrijworplijn. Een flinke opsteker na de twee vorige wedstrijden die beide na verlengingen werden verloren.

Quarterstanden: 24-14/41-32/57-56/70-74.

Speelden: Catteeuw 6, Herpoel 8, Marcou 21, R. De Smet, E. De Smet 10, Termonia 7, Boudry 10, Vanderbrugghen, Lowagie 7 en Van Eecke 5.

LAMETT DEERLIJK-ZWEVEGEM TWO

Rapid Langemark One-BC Lamett Deerlijk-Zwevegem Two 82-72

Lamett (zonder Bouckaert) kon in de eerste helft gelijke tred houden met de thuisploeg. Halfweg stond het 41-39. DZ werd in het derde quarter van het kastje naar de muur gespeeld en zag Langemark wegsnellen naar 70-53. Lamett kon in het slotquarter nog wat milderen, maar weet nu ook weer wat verliezen is.

Quarterstanden: 19-23/41-39/70-53/82-72.

Speelden: Dekoker 2, Lefebvre 5, Oosterlijnck 5, De Pelsmaeker, Impe 18, Debeerst 23, Noppe 7, Vandemeulebroucke 3, Ottevaere 9, De Frenne en De Baere.

LAMETT DEERLIJK-ZWEVEGEM THREE

Holstra Wings Wevelgem-Moorsele Three-BC Lamett Deerlijk-Zwevegem Three 67-74

Na een gelijkopgaand openingsquarter kon Lamett in de tweede periode een kloofje slaan (28-40). Die voorsprong gaf DZ niet meer uit handen.

Quarterstanden: 16-15/28-40/45-56/67-74.

Speelden: Mullie 33, Q. De Rore 3, Vandenbogaerde, X. De Rore 4, Parmentier 1, Coucke 8, Desplechin 4, Vandebuerie 4, Vanderbrugghen 10, De Frenne 5 en Ryckoort 2.