Wenst u zich aan te sluiten bij onze club ? U bent meer dan welkom ! Maar hou wel rekening met de procedures die de Basket Vlaanderen voorschrijft.

* Aansluiting bij Hexia Zwevegem Deerlijk van een speler, die voordien nog niet aangesloten was bij een andere basketbalclub :

Wij helpen u graag bij het invullen van de nodige documenten. Dit kan het ganse kalenderjaar gebeuren.

* Aansluiting bij Hexia Zwevegem Deerlijk van een speler, komende van een andere basketbalclub (of heeft vroeger nog gebasket en is niet geschrapt geweest bij de Basketbalbond) :

Wij helpen u graag bij het invullen van de nodige documenten. Dit moet ten laatste gebeuren tussen 1 mei en 30 mei voorafgaand aan het seizoen dat start in augustus.

Dankzij ons talrijk aanbod van ploegen en niveau’s zijn wij ervan overtuigd dat we een passende oplossing op maat voor u kunnen uitwerken. We streven ernaar elke speler op zijn of haar niveau in te schalen zodat de gepaste training & wedstrijd kunnen aangeboden worden. Onze club staat open voor zowel jongens als meisjes (tot en met U14).

* Als nieuwe jeugdspeler (U10- U12- U14- U16 – U18)* stellen we voor dat u contact opneemt met onze Jeugdcoördinator Dirk Verhamme (0475 30 70 95) die in een persoonlijk onderhoud zal toelichten welke de beste instapploeg is voor u.

* Bent u ouder dan 18 jaar , dan hoort u thuis bij de U21 of senior spelers. In dit geval kan u best contact opnemen met Rik Devos (0478 44 51 05) of Jan Dierick (0497 49 65 89).

* Kinderen tot en met het eerste leerjaar vinden hier alle informatie over FUN en PLAY

(U10- U12- U14- U16 – U18)* : U staat voor ‘Under’ , het getal slaat op uw leeftijd.